Η εταιρεία

Η εταιρία AUTOFIX ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 και ο κόσμος την γνώρισε μέσα από το brand LOGO και την θρυλική LOGO Στιγμής. Από τότε και μέχρι σήμερα η LOGO Στιγμής, μαζί με την οικογένεια της, που μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει, παραμένει πρώτη στην εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των καταναλωτών.  Η εμπιστοσύνη, η αφοσίωση και οι ανάγκες των καταναλωτών ήταν και είναι το κίνητρο μας και αποτελούν την κατευθυντήρια δύναμη, που μας οδήγησε στην ανάπτυξη των ήδη γνωστών αλλά και νέων προϊόντων.
 
Σήμερα, η οικογένεια της LOGO περιλαμβάνει και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα για το γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, τον τεχνίτη, τις κατασκευές, το εργαστήριο, τον επαγγελματία, αλλά και τον ερασιτέχνη και η γκάμα των προϊόντων LOGO περιλαμβάνει από τεχνικά και επαγγελματικά προϊόντα μέχρι είδη γραφείου, αλλά και σχολικά κάτω από την προιόντικη ομπρέλα Scripto.
  
Η εταιρία διαθέτει μια άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής, υψηλής δυναμικότητας και παραγωγικότητας, με τα διοικητικά της γραφεία στον Άλιμο Αττικής, και είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία, με προσωπικό υψηλής κατάρτισης και προσόντων.
  
Παρακολουθούμε, συμμετέχουμε και δημιουργούμε τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς και τεχνολογίας και προσφέρουμε τεχνολογία αιχμής και προϊόντα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα με τα πιο αυστηρά Ευρωπαικά κριτήρια προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις, ανεξάρτητα αν προορίζονται για τον ερασιτέχνη ή τον επαγγελματία.
  
Προτεραιότητα μας, η διατήρηση της αξιοπιστίας μας και η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη.
Στόχος μας να είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη και τις ανάγκες του.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.Πολιτική απορρήτου

Sign in

Megamenu